Comments

bilgigetir.blogspot.com içinde arama yapın...

Logitech Pop Mouse

Bugün sizlere özellikle gençlerin severek kullanacağı teknolojik bir fare tanıtımı yapıyoruz. Teknolojik ürün üreticisi Logitech tarafından piyasaya sunulan klasik görünümlü ancak göz zevkinize hitap eden renkleri, kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı ve daha önemlisi çalışmalarınıza kolayca emoji ekleyebileceğiniz bir tuşunun olması Logitech Pop Mouse için kolay tercih sebebi olabilir.


Genç nesil son zamanlarda piyasaya sürülen teknolojik ürünlerde üç kriteri önde tutmaya başladı. Gençler ürünlerin retro bir tasarıma sahip olmasını, rengarenk olmasını ve karmaşık işlev özellikleri taşımayarak istediklerine kolayca erişebilecekleri basit özelliklerinin olmasını istiyorlar.

 Logitech Pop Mouse kutu açılışı ve aktifleştirme



Ürünü satın aldığınızda kutusundaki canlı renk tasarımı içindeki ürünün de canlı ve eğlenceli olacağı hissini uyandırıyor. Kutu içinde Logitech Pop Mouse ve kullanım bilgilerini içeren belgeleri bulunuyor. Bu ürün kalem pille çalıştığı için şarj kablosu bulunmuyor. Mouseun içinde gönderilen kalem pili aktif hale getirmek için mıknatısla tutturulan ve kolayca çıkabilen kapağı çıkartarak pilin üzerindeki plastik şeridi ayırmanız gerekiyor.

 Logitech Pop Mouse tasarım özellikleri


Kutuyu açtığınızda ilk etapta küçük görünümlü tasarımıyla sizde kullanımda sıkıntı çıkacağı hissini uyandırıyor olsa da gerçek öyle değil. Tutuş hissiyatı oldukça iyi olan bu ürün ve avuç içini tam olarak dolduruyor. Markanın ismi tam olarak avuç içinizin altında kalıyor. Ürünün üst kapağı için farklı renk seçenekleri bulunuyor ancak alt kısmı her ürün için siyah renkte tasarlanmış.

Logitech Pop Mouse'un sağ ve sol basma düğmelerinin ortasında kaydırma tekerleği ve onun hemen altında da bu ürünü tanıtmamızdaki esas özelliği sağlayan emoji tuşu bulunuyor. Bu arada kaydırma tekerleğinin orta tıklama tuşu olarak da kullanıldığını hatırlatmak gerekir. Logitech Options yazılımı kullanarak tuşlara istediğiniz işlevi atamanız mümkündür.

 Tek tıkla emoji ekleme özelliği


Mouse üzerine konumlandırılmış olan emoji tuşunu kullanarak paylaşım ve içeriklerinizi kolay bir şekilde daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Bu tuş şimdilik MacOs ve Windows ile çalışıyor. Yakın zamanda diğer işletim sistemleri ile uyumlu çalışacak versiyonunu da görebiliriz. Logitech Pop Muse'un tuşlarının piyasadaki pek çok mouse modeline göre daha sessiz ve yumuşak olduğu söylenebilir. Taban kısmında ise hareket sensörü, aç-kapa düğmesi ve tanımladığınız cihazlar arasında geçiş yapabileceğiniz Easy Switch tuşu bulunmaktadır.

Mouse kullanırken optik sensörün oldukça hassas olması gerekir. Bu hassasiyet daha az hareketle daha çok iş yapmanızı sağlar.  Pop Mouse'un izleme sensörü bu konuda oldukça tatminkar düzeyde. Hassasiyetini 1000 ilâ 4000 DPI arasında Logitech Options yazılımı içerisinden yapılabiliyor.

Kompakt yapısıyla her yere kolayca taşıyabileceğiniz bu ürünün eni 59.4 mm, yüksekliği 35.2 mm ve uzunluğu ise 104.8 mm ölçülerine sahiptir. Elbette ağırlık ta çok önemli. Bu ürün varlığını hissetmeyeceğiniz kadar hafif diyebiliriz. Bu şık ve işlevsel ürün sadece 82 gram ağırlıkla bizlere sunuluyor.

 Cihazlara bluetooth ile bağlanıyor


Bu çağda kablolu mouse kaldı mı dediğinizi duyar gibiyim. Pop mouse, cihazlarımıza bluetooth 5.1 düşük enerji bağlantısı ile bağlanıyor. Logi Bolt USB Alıcı maalesef kutu içeriğinde bulunmuyor. Eğer size tek alıcıyla 6 cihaza bağlanma fırsatı sunan bu alıcıyla birlikte kullanmak isterseniz dışarıdan satın almanız gerekecek. Bu küçük cihazın fiyatı Kasım 2002 itibariyle 825 TL, mouse fiyatı ise 425 TL civarındadır.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Lütfen konu dışı yorum yazmayınız. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanacaktır.

Top Post Ad

Ads Section