Comments

bilgigetir.blogspot.com içinde arama yapın...

Kadınlar için mutlu alışveriş tüyoları

Kadınların alışveriş yapmaktan çok hoşlandıkları inkar edilemez bir gerçektir. Alışveriş sonrası eve dönüldüğünde bile pek çok kadının kafasında aldığı ürünlerle ilgili şüphe oluşur ve sonraki gün değiştirmek için tekrar mağazaya gitme ihtimali oldukça yüksektir. Bu tür sıkıntıları yaşamamak ve alışveriş sonrasında mutlu olabilmek için size vereceğimiz tüyoları okumanız yararlı olacaktır.


Kendini biraz daha iyi hissedebilmek için çareyi alışverişte görenlerdenseniz yazımızı dikkatlice okumaya devam etmelisiniz. Çünkü böyle bir durumda doğru motivasyon yöntemleriyle yapılacak bir alışveriş sonrasında oldukça mutlu olabilirsiniz. Bunun tam tersi de mümkündür. Alışverişi yanlış yöntemlerle yaptığınızda gün sonunda motivasyonunuzun düşük olduğu ve mutsuz olduğunuz bir akşama hazır olmalısınız. Alışveriş sürecini akıllıca yönetebilmek, sonucunda kazançlı ve mutlu olabilmek için şunları yapabilirsiniz...

Alışveriş öncesi internetten fiyat araştırması yapın


Mağazada çalışan pazarlama elemanları hem ekstra ürün satışı hem de yüksek fiyattan satış konusunda eğitimlidirler. Alışveriş mağazasına gitmeden önce ihtiyacınız olan ürünler ve fiyatları hakkında internetten yapacağınız araştırmalar alışveriş sırasında güçlü ve avantajlı tarafta olmanızı sağlar. Ne aradığınız ve fiyatları konusunda bilgi sahibi olmanız ekstra masrafların önüne geçmenizi ve mutlu olarak eve dönmenizi sağlar.

Alışveriş listesi hazırlayın


Alışveriş öncesinde gerçek ihtiyaçlarınızın yazılı olduğu bir liste hazırlamayı unutmayın. Bu listeyi hazırlarken gösterdiğiniz özeni alışveriş sırasında da gösterin ve listenin dışına çıkmayın. Liste dışında alacağınız her ürün fazlalık olacak ve ekstra para harcamanıza neden olacaktır.

Bütçe planlaması yapın


Alışveriş merkezleri cazibesiyle insanları harcama limitlerinin üstünde alışveriş yapmalarına yönelik pek çok kurgu barındırır. Alışveriş bütçenizi sınırlı tutmak ve bu bütçeye sadık kalmak eve dönüş sonrasında mutlu kalmanızı sağlar. Kredi kartı limitlerini zorlayarak olmayan bir parayla borçlanarak alışveriş yapmak gelecek kredi kartı ekstresinde canınızı çok sıkabilir.

Alışveriş zamanlaması önemlidir


Alışverişinizi ruh halinize göre planlamanız önemlidir. Aşırı mutlu ya da tam tersi stresli olduğunuz zamanlarda alışverişe çıkmayın. Aşırı uçta yaşadığınız ruh halleri alışveriş sırasında mantıklı davranmanızın önünde engel olabilir. Alışverişi bir ihtiyaç olarak görün ve geçireceğiniz zamanın boşa geçirilecek bir zaman olmadığının bilincinde olun.
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Lütfen konu dışı yorum yazmayınız. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanacaktır.

Top Post Ad

Ads Section