Comments

bilgigetir.blogspot.com içinde arama yapın...

Astral Seyahat Nedir, Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?


Astral seyahat, ruhun bulunduğu bedeni terk ederek başka bir boyuta geçmesi olarak tanımlanır. Bu geçiş sırasında kişinin bilinci açıktır ve kişi yaptığı her şeyi bilinçli olarak yapar. Astral seyahate geçildiği anda fiziksel tüm engeller ortadan kalkar. Duvarlar ve kapılar geçiş için engel olmaktan çıkar.

Astral seyahat durumunda mahallenizde ufak bir gezintiye çıkabilir ya da ülkeler arasında pasaportuz geçiş yapabilir ve hatta evrende serbestçe dolaşabilirsiniz. Buraya kadar her şey kulağa hoş geliyor olabilir. Ancak bu işin bir de sakıncalı yönü vardır. Astral seyahat sırasında boyut değişimi yaşandığı için normal hayatınızda göremeyeceğiniz ya da görmemeniz gereken varlıklarla karşılaşabilirsiniz. Astral seyahati deneyimleyen kişilere göre bu varlıklar bize hiç bir şekilde zarar veremez ama korkuya kapılmamıza neden olurlar. Zihnimizi bulandırmak için oyunlar oynayabilirler ve psikolojimize zarar verebilirler. 

Bazı insanlar dünyaya astral seyahate yatkın olarak gelirler ve istemeseler bile bu deneyimi yaşayabilirler. Bazı insanların da astral seyahat gerçekleştirmesi için çok özel yöntemler kullanmaları gerekir. Bu yöntemleri anlatmaya başlamadan önce şunu belirtelim ki astral seyahatin önündeki en büyük engel korkudur. Astral seyahate geçmeden önce vücudumuz anormal tepkiler verir. Bu tepkilerden korkan insanlar geçiş yapamaz ve bu deneyimi yaşayamazlar. 

Bazı insanlar astral geçişi sağladıktan sonra kendi vücudunu gördüğünde öldüğü korkusuna kapılır. Bu korku oluştuğu anda ruh ait olduğu bedene geri döner ve seyahat başlamadan sonlanmış olur. Kişi aslında ölmediğini ve ruhunun kısa süre sonra bedenine geri döneceğini bilmeli ve sakin kalmalıdır. Bu konu hakkında en çok araştırma yapan kişilerden biri Robert Monroe'dir. Halen ABD'de bulunan Monroe Enstitüsü adlı bir kurum bu yönde çalışmalar yapmaktadır. 

Astral Seyahat İçin Hazırlık Aşaması

  • Vücudunuzu rahatsız eden ve hissedebildiğiniz tüm aksesuarlarınızı çıkartın.
  • Göz kapaklarınıza direkt ışık gelmeyecek şekilde odayı karartın.
  • Başınız kuzeye gelecek şekilde sırt üstü yatın.
  • Tüm elbiselerinizi çıkartın fakat oda sıcaklığını vücut ısınızı dengede tutacak şekilde ayarlayın.
  • Nerede ve hangi zamanda olursa olsun mutlaka rahatsız edilmeyeceğiniz bir yerde olun.
  • Nefesinizi yarım açık dudaklarınızdan alıp vererek rahatlayın.

Rahatlama İle Uçma Arzusu Oluşturma Aşaması

  • Ayak ucunuzdan başınıza kadar vücudunuzu tek bir noktaymış gibi düşünün.
  • Zihinsel gücünüzü kullanarak bedeninizin 1 metre yukarıda olduğuna odaklanın.
  • Astral bedeninizin vücudunuz ayak kısmına gelecek şekilde ileriye gittiğine odaklanın.
  • İleriye doğru kalktığınızı ve ayaklarınız üzerine kalktığınızı düşünün ve buna odaklanın.

Ters Algı İle Beynin Aldatılması Aşaması

  • Kuzeye doğru olan yatış pozisyonunuzu güneye doğru yatmış gibi düşünerek beyninizi aldatmaya çalışın.
  • Beyniniz daima kuzeye doğru yatığınızı ispatlamaya çalışacaktır. Beyninizi kandırdığınız anda oluşacak titreşimlerle yükselmeye çalışın.
  • Yükselmede zorluk çekiliyorsa her nefes alıp verdiğinizde biraz daha hafiflediğinize ve yükseldiğinize odaklanın. Yükselmenin bir diğer yolu da yukarıda asılı duran bir ipi çektiğinizi düşünmektir. İpi her çektiğinizde belli bir rahatlama ve titreşimler meydana gelecektir.
  • Ayrılma tam olarak gerçekleştiğinde görüntüler ve uğultular başlayacaktır. Artık yapmanız gereken tek şey düşünce hakimiyetinizi sağlamak ve uçuş provalarıdır.

Astral seyahatin varlığını savunan kişilerin en büyük kanıtı Piri Reis tarafından çizilmiş dünya haritasıdır. Bugün uydu görüntüleriyle sahip olduğumuz dünya haritasının 1613 yılında çizilmiş olması, o zamanlarda keşfedilmemiş Antarktika'nın tamamının bu haritada bire bir yer alıyor olması sizce de ilginç değil midir?

İyi yolculuklar...

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Lütfen konu dışı yorum yazmayınız. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanacaktır.

Top Post Ad

Ads Section