CyberLandr adlı ekipman, Cybertruck'ı kullanışlı bir karavana dönüştürüyor

Stream firması, uzmanlık alanı olan artırılmış gerçeklik ve yazılım işinden çok farklı bir işe başarılı bir şekilde imza atmayı başardı. Stream, Tesla'nın Cybertruck modelini çok kullanışlı bir kamp aracına dönüştürebilen CyberLandr adlı ekipmanı üretti.


Elektrikli otomobil üreticisi Tesla tarafından 2019 Kasım ayında tanıtılan, 2021 yılında planladığı üretimini 2022 yılına ertelediği Cybertruck modeli için dikkat çekici bir ekipman tasarlandı. Tasarımı Tesla  ya da otomobille ilgisi olan bir firma yapmadı. Tasarımı yapan Stream firmasının yazılım işi yapıyor olması dikkatleri bir anda CyberLandr üzerine yoğunlaştırdı.


Önümüzdeki yıl yollarda olması planlanan Tesla Cybertruck'ı kullanışlı bir kamp aracına dönüştürecek olan CyberLandr adlı ekipmanın satış fiyatı tam 50 bin dolar olacak. Bu fiyatına rağmen Stream firmasının daha şimdiden 80 milyon dolar ön sipariş aldığını ve siparişlerin her geçen gün daha da arttığını belirtmekte fayda var. Ekipmanının 50 bin dolar olduğu Tesla Cybertruck modelinin satış fiyatı ise 40 bin dolar olacak.


CyberLandr ekipmanı, Cyberruck modeline bire bir uyum sağlayacak şekilde dizayn edildi. Öyle ki, bu ekipmanın sağladığı tasarım mucizesi size, banyo, mutfak, masa ve yatak gibi ihtiyaç duyabileceğiniz tüm alanları kazandırıyor. Bu sayede Tesla Cybertruck aracınız, dört tekerlekli, konforlu bir kamp kulübesi halini alıyor.

Tags :-

Yorum Gönder

0 Yorumlar