Comments

bilgigetir.blogspot.com içinde arama yapın...

2021 model BMW 6 serisi Gran Turismo, Türkiye'de satışa sunuldu

BMW'ni Türkiye distribütörü Borusan Otomotiv 2021 model BMW 6 Gran Turismo'nun Türkiye'ye getirildiğini ve satışa sunulduğunu duyurdu. Luxury Line ve M Sport adlı iki tasarım paketiyle sunulan araç 2.0 litre benzinli bir motora sahip. Aracın dış görünüşünde ilk dikkati çeken özelliği şüphesiz ki beklenenden daha iri  olarak tasarlanmış dış yapısı.

Alman otomotiv devi BMW' nin her modeli ülkemizde ilgiyle takip ediliyor ve severek kullanılıyor. BMW 'nin 2021 yılı için ülkemizde satışa sunduğu 6 serisi Gran Turismo geldiği ve satışa sunulduğu ilk günden itibaren hem görünüş ve teknik özellikleriyle hem de fiyatıyla dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Aracın satış fiyatı gerçekten dudak uçuklatacak kadar yüksek. Yeni satışa sunulan 2021 model BMW  6 Serisi Gran Turismo yalnzca 2.0 litre, 400 Nm torka sahip benzinli bir motor seçeneği ile geldi. BMW resmi sitesinde bu aracın 100 km deki ortalama yakıt tüketimi 7.3 litre olarak belirtilmiş olsa da kullanıcıların bu değeri yakalaması oldukça zor görünüyor.


BMW 'nin alışık olduğumuz şık görünümü, 6 Serisi Gran Turismo ile bir üst seviyeye taşınmış gibi görünüyor. Ön ızgaralarda ve farlarda klasik BMW ruhunun üzerine çok şeyler katılmış ve araç mükemmel bir şıklığa ulaştırılmış. 3 metrelik aks aralığı 5.1 metrelik gövde uzunluğu ve 1.5 metre yüksekliği ile gerçekten iri bir görünüme sahip. Aracın yüksüz ağırlığı 1860 kg.


Aracın içinde kullanılan malzemenin kalitesi kesinlikle tartışılmaz düzeyde. Markanın yıllardır kullandığı joystick biçimli vites topuzu Gran Turismo'nun şıklığının önemli bir parçası. Aslında şıklık bu aracın hem dış tasarımında hem iç tasarımında mükemmel seviyeye taşınmış. Bu araç kişisel zevklerine, estetiğe ve sürüş konforuna önem veren kişiler için tasarlanmış desek abartmış olmayız. Aracın arka koltukları yatırıldığında elde edilen 1000 litrelik bagaj hacmi de işin en güzel yanlarından biri.


BMW 6 Gran Turismo' nun satışa konu iki versiyonu olduğunu biliyoruz. Bunlardan "Luxury Line" versiyonu  1.404.000 TL ve "M Sport" versiyonu ise 1.449.000 TL anahtar teslim fiyatıyla satılmaktadır. Bu fiyatlara % 150 ÖTV nin dahil olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Lütfen konu dışı yorum yazmayınız. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanacaktır.

Top Post Ad

Ads Section