Comments

bilgigetir.blogspot.com içinde arama yapın...

Samsung, Galaxy Watch Active2 Rose Gold versiyonunu piyasaya sürdü

 

Ocak ayının ortalarında Samsung'un Galaxy Unpacked etkinliği düzenlenmişti ve aslında akıllı saat yeni versiyon tanıtımı beklentisi boşa çıkmıştı telefon serisi tanıtımı yapılmıştı. Ve beklenen duyuru nihayet gerçekleşti:Yeni renk düzeniyle Samsung, Galaxy Watch Active2 Rose Gold versiyonu duyuruldu. R820XXU1DUA3/R820GFC1DUA3'ün sürümlerini getiren yeni güncelleme, yaklaşık 85 MB dosya boyutunda olup şu anda Kanada ve Güney Kore'de mevcut, ancak yakında dünyanın diğer bölgelerinde de kullanıma sunulacak.

Samsung, Galaxy Watch Active2 Rose Gold modelini duyurdu. Yeni renk düzeni yalnızca Galaxy Watch Active2'nin 40 mm Bluetooth modeli için mevcuttur. Rose Gold'un yeni sürümüne ek olarak Samsung, Galaxy Watch Active2'nin tamamı için önemli bir yeni yazılım güncellemesi duyurmaya başladı. Samsung Galaxy Watch Active2 metal bir kasaya sahiptir ve 360  x 360 piksel ekran çözünürlüğe sahip 1,4 inç Super AMOLED ekrana sahiptir. Tam renk Corning Gorilla Glass DX + ile korunarak görüntülenir. Cihaz, 1.15GHz'de saat hızına sahip bir Samsung'un Exynos 9110 çift çekirdekli işlemcisinden güç alıyor ve 1.5GB RAM ve 4GB dahili depolama ile eşleştiriliyor. Cihaz, Tizen tabanlı Giyilebilir İşletim Sistemini çalıştırıyor, bu da onu 1.5 GB'den fazla RAM'e sahip Android cihazlarda ve iOS 9.0 veya üstü çalıştıran her türlü akıllı telefon ile uyumlu hale getiriyor.

Yeni yazılım, Samsung Health'in, daha hızlı otomatik eğitimin ve ev tabanlı fitness programlarının lideridir. Başka bir yeni eklenti,  konum değiştirdiğinizde saati bulmanıza yardımcı olan SmartThings Find'dır. Cihazı bulmaya yardımcı olmak için Bluetooth düşük enerji ve ultra geniş bant (UWB) teknolojilerini kullanıyor.


 

Kaynak

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Lütfen konu dışı yorum yazmayınız. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanacaktır.

Top Post Ad

Ads Section