Comments

Bilgigetir.com Arama Motoru

Evde kolayca hazırlanabilecek detoks suları


Sağlıklı kalmak ve kilo vermek için bol su içmenin ne kadar önemli olduğunu herkes bilir. Suyunuza sadece harika tadı vermekle kalmayıp aynı zamanda toksinlerin atılmasına yardımcı olan birçok seçenek vardır. Metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını kolaylaştıracak detoks sularının hazırlanışını sizlerle paylaşıyoruz. Aşağıdaki tüm tariflerin çok basit ve en iyi yanı, malzemeleri beğeninize göre özelleştirebilmeniz.

Güne başlangıç detoks suyu

2 litre içme suyunun içine bir tane limonun suyunu sıkın. Üzerine iki tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyin. Bir miktar zencefil eklediğiniz karışımı sabah kahvaltıdan önce tüketirseniz hem güne zinde başlayacaksınız hem de metabolizmanız hızlanacaktır.

Çilek ve kivili detoks suyu

2 litre içme suyu, 5 tane çilek, 1 tane kivi ufak dilimler halinde bir sürahide karıştırıp birkaç saat beklemeye alın. Kivi, A ve E vitaminlerini ihtiva etmesi dolayısıyla vücudunuzu toksinlerden arındırır. Çilek, yaşlanma karşıtı etkisiyle cildiniz üzerinde son derece etkili olacaktır.

Tarçın ve elmalı detoks suyu

2 litre içme suyunun içine 2 tane elma dilimleyin ve 2 tane de çubuk tarçını ufak parçalara bölerek aynı sürahide yaklaşık 2 saat etkileşmeye bırakın. Aynı malzemelerin üzerine su bittiğinde tekrar su ekleyip tüketebilirsiniz. Zayıflatıcı etkiye sahip olan bu detoks suyunu gün içinde tüketin.

Yağ yakımını hızlandıran greyfurtlu detoks suyu

3 su bardağı içme suyu, 2 yemek kaşığı elma sirkesi, 2 yemek kaşığı limon suyu, ½ adet dilimlenmiş elma, 1 çay kaşığı toz tarçını aynı sürahiye koyup 2 saat etkileşmelerini bekleyelim. Yağ yakması, dolayısıyla zayıflatıcı etkiye sahip olan bu detoks suyunu gün içinde tüketin.

Zayıflatıcı etkisi olan detoks suyu

Yarım limon, Yarım greyfurt, Yarım salatalık, 2 litre içme suyu, 5-6 adet nane yaprağı.Bütün malzemeleri bir sürahide karıştırıp birkaç saat beklemeye alın. Greyfurt vücudunuzda yağ yakımı etkisi yaparken limon, toksinlerden arındırır. Salatalık ise ödem atıcı özelliğe sahiptir. Gün içinde tükettiğinizde zayıflatıcı etki yapacaktır.

Dört meyveli detoks suyu

5 tane yaban mersini ve aynı miktarda ahududunu bir sürahi dolusu suya koyun. Bir tane limonu ve yarım greyfurtu dilimleyin, suya ekleyin. Oluşan karışım vücudunuzu toksinlerden arındıracaktır.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Lütfen konu dışı yorum yazmayınız. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanacaktır.

Top Post Ad

Ads Section