Comments

bilgigetir.blogspot.com içinde arama yapın...

HP Elite kablosuz kulaklık (Elite Wireless EarBuds)


HP Elite Wireless Earbuds özellikleri

CES Tüketici Elektroniği Fuarı 2021'de  HP, ürün serisine serisine yeni ve güncellenmiş dizüstü bilgisayarlar ve monitörlerin yanısıra Elite Wireless Earbuds,  Elite kablosuz kulaklıklarını duyurdu.

HP Elite kablosuz kulaklıklar, Windows 10, Android ve iOS cihazları destekler. Kulaklıklar 20 Hertz ile 18 bin Hertz arasında ses frekansı aralığında 103 desibel ses şiddeti var. 9,2 milimetre Neodimyum ses sürücüleri tercih edilen kulaklıklar, dilerseniz 15 dakikalık kısa şarj ile 1.5 saate varan kullanım konforu sunmakta. Bununla birlikte USB-C bağlantı noktasına sahip Elite Wireless EarBuds, Bluetooth 5.0 ile sorunsuz bağlantı yapılabileceği söyleniyor.

Farklı durumlar ve ortamlar için ayarlanabilir gürültü azaltma ve özelleştirilebilir ses ayarları vardır. HP, kişiselleştirilmiş bir ses deneyimi için kulaklıkların ayarlanabileceğini söylüyor, bu özelliğin ses meraklıları için ne kadar değerli olduğunu anlatmaya gerek yok. HP ayrıca, kulaklığın cihazlar arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabildiğini, kablosuz kulaklığınızla bir konferans görüşmesi sırasında bilgisayarınızdaki iş arkadaşlarınızla sorunsuz bir şekilde iletişim kurmanıza olanak tanıdığını iddia ediyor. Microsoft Swift Pair özelliği ile sonrasında sorunsuz bir şekilde telefonunuza müzik aktarabilme özelliğinden bahsediyor. Kablosuz kulaklıklar Nisan 2021'den itibaren sipariş edilebilir.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Lütfen konu dışı yorum yazmayınız. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanacaktır.

Top Post Ad

Ads Section