Comments

bilgigetir.blogspot.com içinde arama yapın...

Apple AirPods Pro kulaklık özellikleri

 

Takması ve çıkarması kolay üç tür yumuşak ve esnek silikon uçtan birini seçin. Kulak Ucu Uyum Testi ile doğru kulaklık ucunuzu seçip bulun ve en iyi sesin keyfini çıkarın. İçi konik bir tasarıma sahip olan bu uçları, AirPods Pro'nun kulağınızın şekline tam olarak oturmasını sağlar. Baskıyı dengelemeye yardımcı olan  havalandırma delikleri yardımıyla kulaklarınızda hiçbir şey yokmuş gibi hissedersiniz. AirPods Pro, kulağınızın şekline ve kulaklıkların yerleşimine göre sürekli olarak ayarlanabilen Aktif Gürültü Engelleme özelliğine sahip kulak içi kulaklıklardır. Yani dinlediğiniz şeye odaklanmak için dış dünyadaki sesi kesiyor. Gürültü giderme özelliği, sürekli bir ses deneyimi için saniyede 200 kez ayarlanır. Bu şekilde, tamamen müziğe, podcast'lere veya telefon görüşmelerine odaklanabilirsiniz. 

Dinamik kafa izleme ses teknolojisi, filmleri ve TV şovlarını, sizi tam olarak doğru yerde çevreleyen seslerle sinematik deneyimlere dönüştürür. Özel bir yüksek gezinme ve düşük distorsiyonlu bir hoparlör, güçlü bir bas sağlar.  İç kısım mikrofonu, sesi duyduğu şekilde üretir. Daha sonra AirPods Pro, orta ve düşük frekansı ayarlayarak sesi iyileştirir. Amplifikatör, arka plan gürültüsünü gidermek için mikrofon sürücüsünü yükseltir: işitme seviyesini kontrol etmek için H1 çipini kullanır. Son derece verimli ve yüksek dinamik aralıklı amplifikatör, hem pil ömrünü uzatır hem de tamamen temiz ve doğal bir ses üretir.

Apple tasarımı H1 çip, 10 adet ses çekirdeği sayesinde inanılmaz derecede düşük bir ses işleme gecikmesi yaratarak gerçek zamanlı gürültü engellemeye olanak veriyor. System in Package (Ambalaj tasarım sistemi); tasarımı; maksimum rahatlık, uyum ve stabilite için her bileşenin insan kulağının şekline göre yerleştirildiği oldukça titiz bir sürecin eseri olarak ortaya çıkıyor.

Kablosuz şarj kutusu, 24 saatin üzerinde pil ömrü sağlar ve Qi onaylı şarj cihazlarıyla şarj edilebilir. AirPods Pro, pil azaldığında iPhone'a bir bildirim göndererek şarj süresi dolduğunda sizi bilgilendirir. Güç sensörü ile müziğinizi ve telefonunuzu kontrol edebilir, aktif gürültüyü kolayca kapatabilir ve açabilirsiniz. İPhone’un kontrol merkezindeki ses çubuğunu basılı tutarak modlar arasında geçiş yapabilirsiniz.

AirPods Pro, sizinle senkronize olacak şekilde tasarlanmış suya ve tere dayanıklı bir yapıya sahiptir.  Ayrıca, genişletilmiş ağ şeklindeki bir mikrofonun açılması, rüzgarlı bir ortamda telefonun sesinin netliğini artırır. En sevdiğiniz kişisel asistanınızı aramak için "Hey Siri" diye seslenin. Parmağınızı hareket ettirmeden müziği, telefon görüşmelerini, kılavuzları, sesleri ve daha fazlasını kontrol edebilirsiniz.

  • Uzunluk: 30,9 mm      
  • Genişlik: 21,8 mm
  • Derinlik: 24,0 mm       
  • Ağırlık: 5,4 gram

Teknik Özellikleri:

AirPods Pro; 

  • Tek şarjla 4,5 saate kadar dinleme süresi (aktif gürültü engelleme ve şeffaf mod kapalıyken 5 saate kadar)
  • Tek şarjla 3,5 saate kadar konuşma süresi
  • AirPods Pro ve Kablosuz Şarj Kutusu
  • 24 saatten fazla dinleme süresi
  • 18 saatten fazla konuşma süresi
  • Şarj kutusunda 5 dakika şarjla yaklaşık 1 saat dinleme süresi veya yaklaşık 1 saat konuşma süresi

 Kaynak: 

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Lütfen konu dışı yorum yazmayınız. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanacaktır.

Top Post Ad

Ads Section